teknoo

Messukylän seurakunnan
nuoret ja nuoret aikuiset

MeNuoret
menuoret-tekstillä2

MeNuoret on yleisnimi Messukylän seurakunnannuorisotyölle. Tämän nimen alle mahtuu monenlaista toimintaa. Ajatus niissä kaikissa on kuitenkin sama; tule sellaisena kuin olet!

Kesällä viikkotoiminta lomailee muuten, mutta AVOIMET OVET on joka KESKIVIIKKO KLO 16-21. Vietämme myös viikkomessua, joka on keskiviikkoisin klo 20.00. Tervetuloa Linnainmaalle!


VUODEN 2017 ISOS,- VAPARI- JA APARIVALINNAT OVAT JULKI!

Vuoden 2017 isos-, vapari-, ja aparivalinnat ovat tässä! Hakuja tuli mukava määrä ja paikkoja onnistuttiin löytämään hyvällä prosentilla. Mikäli haluat keskustella valinnoista, niin ota yhteyttä seurakuntamme nuorisotyönohjaajiin tai tule vaikka juttelemaan paikan päälle Linnainmaalle! :)

Tiedot valituista löytyy www.menuoret.fi/riparivalinnat2017


Tieto vuoden 2017 rippikouluista on tullut postilla.  Jokaisella rippikoululla on myös oma sivu, johon tulee leirin tiedot.


Jatkis 1.-3.9.2017 Torpan leirikeskuksessa

jatkismainos_2017

Ilmoittaudu mukaan Messukylän seurakunnan nuorten syksyn aloittavalle leirille, joka kokoaa kaikki kesän riparilaiset, isoset, vaparit, kuvaajat ja aparit samaan paikkaan. Luvassa on monenlaista tekemistä ja meininkiä, yhdessäoloa, valvomista, yöllinen messu ja tietenkin hyvää ruokaa. Yllätyksiä on luvassa, mutta sen verran voimme jo paljastaa, että saunat lämpiävät,  vesille päästään ja musa raikaa!

ILMOITTAUDU JATKIKSELLE TÄSTÄ


Messukylän nuoret somessa

Tykkää MeNuorista Facebookissa!

Päivän sana

28.03.2017 | Aam. 8:11
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.