ylakuva
MeNuoret
menuoret-tekstillä2

Messukylän seurakunnan nuorten elämää. Toiminnan keskeisenä paikkana on Linnainmaan seurakuntakeskus. Ovemme ovat nuorille auki viikon jokaisena arkipäivänä.

Tarjoamme viihtyisän tilan, jossa voi nauttia kahvista ja teestä, tavata ystäviään ja tutustua myös uusiin ihmisiin. Perjantai-iltojen yökahviloissa tarjoamme myös pientä purtavaa edulliseen hintaan. Talossamme voi pelata mm. pingistä, biljardia, pöytäfutista, monipuolisesti lautapelejä ja esimerkiksi änäriä PS4 pelikonsolilla. Näytämme myös Ilveksen ja Tapparan liiga-matseja.

Lisäksi tarjoamme nuorille isos- ja apuopettajakoulutusta, rauhoittumisen mahdollisuuden
jokaviikkoisissa viikkomessuissa, mahdollisuuden toimia kerhonohjaajana alakouluikäisille lapsille, urheilunjanoisille salibandytoimintaa sekä viikonloppuleirejä ja -retkiä. Olet myös tervetullut ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa sekä kantamaan vastuuta erilaisiin tehtäviin. All Inn, kaikki
mukaan!


Jatkisilmoittautuminen on käynnissä! Lue leiri-info ja ilmoittaudu 

TÄÄLTÄ


Isoskoulutus

Messukylän nuoret somessa

Kesätoimintaa!

Linnainmaan seurakuntakeskuksen ovet ovat läpi kesän auki keskiviikkoisin klo 16-21, JIIHHAA! Tule tutustumaan uusiin ja vanhoihin tuttaviin sekä tekemään ja viettämään klo 20 alkavaa viikkomessua. Tervetuloa!

Syksyn toiminnasta saat esimakua TÄÄLTÄ. Tässä vaiheessa kesää oikeudet pieniin muutoksiin pidätetään :) 


Tykkää MeNuorista Facebookissa!

Päivän sana

19.6.2018 | Hoos. 14:5
Herra sanoo:
- Minä parannan heidät heidän uskottomuudestaan.
Minä rakastan heitä omasta tahdostani,
vihani on väistynyt heistä pois.