JohnDoePalkkikuva
MeNuoret
menuoret-tekstillä2

Messukylän seurakunnan nuorten elämää. Toiminnan keskeisenä paikkana on Linnainmaan seurakuntakeskus. Ovemme ovat nuorille auki viikon jokaisena arkipäivänä.

Tarjoamme viihtyisän tilan, jossa voi nauttia kahvista ja teestä, tavata ystäviään ja tutustua myös uusiin ihmisiin. Perjantai-iltojen yökahviloissa tarjoamme myös pientä purtavaa edulliseen hintaan. Talossamme voi pelata mm. pingistä, biljardia, pöytäfutista, monipuolisesti lautapelejä ja esimerkiksi änäriä PS4 pelikonsolilla. Näytämme myös Ilveksen ja Tapparan liiga-matseja.

Lisäksi tarjoamme nuorille isos- ja apuopettajakoulutusta, rauhoittumisen mahdollisuuden
jokaviikkoisissa viikkomessuissa, mahdollisuuden toimia kerhonohjaajana alakouluikäisille lapsille, urheilunjanoisille salibandytoimintaa sekä viikonloppuleirejä ja -retkiä. Olet myös tervetullut ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa sekä kantamaan vastuuta erilaisiin tehtäviin. All Inn, kaikki
mukaan!


Isoskoulutus alkaa syyskuun alussa maanantaisin ja torstaisin klo 17:30-19:30.

Messukylän nuoret somessa

MAATA NÄKYVISSÄ FESTARIT

Lähde mukaan legendaariselle festari-retkelle Turkuun. Maata Näkyvissä-festarit järjestetään Turussa 17.-19.11.2017 teemalla Voit luottaa minuun. Luvassa on kattavasti gospelmusiikkia, studioita, workshoppeja, teatteria ja muuta mielenkiintoista. Lähde rohkeasti mukaan! 

Retki maksaa 59€ sisältäen matkat, ruoan ja festariliput. Ilmoittautuessasi 20.10 mennessä saat retken 59€ hintaan. Tämän jälkeen retken hinta on 64-69€.  Ilmoittadu siis nopeasti verkkosivuilla. 

Ilmoittautuminen

Tykkää MeNuorista Facebookissa!

Päivän sana

28.03.2017 | Aam. 8:11
- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.